Sublime gourmet oplevelser i Tivoli

Smag gourmet fra alle verdenshjørner, når stjernekokke for en stund rykker deres anerkendte restauranter ind i Tivoli og får Det japanske Tårn til at dufte af råvarer fra øverste hylde.

Skal du have bord til næste store gastronomiske oplevelse i Det japanske Tårn? Det japanske Tårn i Tivoli får igen i år kulinarisk besøg på højeste plan, når en skiftende stjernerække af topkokke fra hele verden rykker ind med deres gastronomiske særpræg, avancerede og legesyge teknikker og raffinerede råvarer.

Modu - Koreansk fine dining

Sommeren slutter af med en helt særlig pop-up, hvor Korea, Danmark og Tivoli smelter sammen og skaber en unik fine dining-oplevelse med rødder i et af verdens mest hypede køkkener – det koreanske. Pop up-restauranten kommer til at hedde ”Modu - contemporary modern flavours”, og bag projektet står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, singaporeansk fødte Reif Othman, samt to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark; Kristian Baumann, kendt fra den 2-stjernede restaurant Koan og Youngjin Kim den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju.

Det koreanske køkken har taget den internationale gastro-scene med storm, og koreansk fine dining er lige nu blandt de mest eftertragtede spiseoplevelser i gastronomiske storbyer som New York, Berlin, Dubai og ikke mindst København, hvor køkkenchef Kristian Baumann åbnede restaurant Koan i april 2023 og blev tildelt to Michelin-stjerner blot 10 uger efter.

 

Kontakt

København, Tivoli

Del med